Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

26 Aralık 2007 Çarşamba

Dubai Tatili (Volume II)

Bu sene Kurban Bayramında çalışmıyorum. Dışarısı kar kış kıyamet. Ne yapsak ne etsek diye düşünürken Ercanto kendisine uzun zaman önce vermiş olduğum Dubai Tatil sözümü hatırlattı. Hmmm neden olmasın, bir bakalım, düşünelim diye konuşurken konuya Doğan ve Arda'da dahil oldu ve en son kendimizi Sabiha Gökçen'de Dubai tatilimiz icin uçağımızın kalkış saatini beklerken bir sürü bira içerken bulduk! :)

Uçağımız Sharjah'a indi. Sharjah Birleşik Arap Emirliklerindeki 7 Emirlikten bir tanesi. Dubai'ye mesafesi ortalama 1 saat. Fakat kötü tarafı alanda ülkeye giriş yaparken çok uzun zaman beklemek zorunda olmak. Pasaport ve vize kontrolden önce (aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere) eye test yapıyorlar. 150 kişi için sadece 3 tane test makinesi olduğundan uzun süre ayakta Araplarla itişip kakışarak sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz. İtişip kakışma konusunda Doğan bayağı bir tecrübe edindi mesela :)

Yarım günlük şehir turumuzda ben horrrr horrr uyudum. Uyandığımda Jumeirah Beach'e gelmiştik. Anlayacağınız üzere burada Dubai'ye giden herkesin mutlaka bir resmi vardır :)

Dubai Şehir turunda sonra otele gidip 2-3 saat misler gibi uyuduk. Uyandığımızda hava kararmış ve karnımız acıkmıştı. Yaklaşık 1 saat taksi beklemek üzere kendimizi yollara attık :)

Burası Medinat Jumeirah. harika bir otelin, çok güzel restaurantların, dükkanların olduğu bir kapalı çarşının ve gece klüplerinin olduğu bir mekan. Emrah'ın tavsiyesiyle biz akşam yemeğimizi Toscana adlı nefis yemekler yapan Italyan restaurantında yedik. İçtiğimiz şarap 2005 Chianti'ydi ki tadı damağımızda kaldı.


Burası otel bölümü.. Bir sonraki gelişimizde burada kalmak üzere sözleştik (!) :)))

Dubai'de Triology adında süper bir club'dayız. Adından da anlaşıldığı üzere club 3 bölümünden oluşuyor. Bir bölüm techno-house, diğeri R&B, öbürü ise Lounge muzik yapan bir teras. 3 yerin tadı farklı farklı. Ama tabi ben en çok R&B bölümünde eğlendim :)
Terastayken...

Dev şişe votka ve şampanyalar....! Allah gözümü doyursun :)))

Beyler barda cool takılırken :)

Sexy bar resmim eheheheehhehee:)
Ertesi gün kahvaltıdan sonra kendimizi direkt plaja attık. Jumeirah Park Beach'teyiz. Giriş 5 dirhem, şaka gibi; hatta Arda'nın deyişiyle 2 dirhem 1 çekirdek :))) Kum muhteşem, su harika.. Gelip geçen kızlar taş :) Cennetteler (yiz!). Ercan güzel kız gördü mü "Hayatım oradan güneş gözlüklerimi uzatabilir misin" diyerekten kendini ele veriyor :)))))))

Arda'nın dövmeleri süper.


Hiç yorum yok: