Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

27 Aralık 2007 Perşembe

Dubai Son Gün ve Dönüş Yolculuğu

Dubai'de Çöl safariden sonra Arzum'un tavsiyesi üzerine Crowne Plaza Hotel'in içerisindeki Zinc Bar'a gitmek üzere süslendik püslendik, Lobby'de taksinin gelmesini bekliyoruz.


Kocaaaaman bir barı olan ve güzel müzikler yapan bir yer Zinc Bar. Fakat girişte içeriye sadece couple'ların alındığını öğrendiğimizde çok fena hayal kırıklığına uğradık. Zaten buraya gelmeden önce (salak rehberimizin tavsiyesiyle!) Buddha Bar'a girmiş ve rezervasyonumuz olmadığı için kapıdan geri çevrilmiştik. Üzerine bunu duyunca çocuklar alçakgönülülük yapıp siz takılın biz de gider pavyonda eğlenir dediler. Ama tabi ben konunun üzerine gidip halledemezsem çatlarım :) Kapıdaki zenciye birazcıkkk iyi davranınca (pat pat) dördümüzü de içeriye aldı :))

Bu arada aşağıdaki resimde Ardayla Ercan pek bir hoş görünmüşler.

Ercan yeni oyuncağıyla oynuyor :)))

Arda'nın asla adını hatırlayamadığı Dubai "Deira" bölgesinde, yüksek ihtimal işcilerin konakladığı, büyük bol çamaşırlı bir bina.. Bu resimle ülke sadece plaza ve gökdelenlerden oluşmuyor demek
istiyorum.

Son iki gün iki büyük alışvermiş merkezinde (Mall of Emirates & Deira City Center) vaktimizin çoğunu geçirdik. Bu resimde de Umut arkidişimize PS3 alıyoruz :)



Tatil bitti..... :(( Bizi Sharjah'a götürecek servis otobüsündeyiz. Bir yandan da çektiğimiz resimlere bakıp tatil hakkında yorumlar yapıyoruz..

Poşet, poşet, poşet.... :))

DELÜGANLILAR
Sizce gerçekten uyuyorlar mı? :p



Ercan işleyen demir şeklinde parlıyor :)))



Hiç yorum yok: